Völkl slaví stovku. K dispozici je pouze 1923 párů lyží ze speciální edice

Rok 2023 je pro Völkl velmi speciálním rokem. Bavorská společnost se za 100 let vyvinula v největší a dnes i jedinou německou velkovýrobnu lyží. Oslavu tohoto milníku zkrášlily dvě lyže z limitované edice Years LTD Edition: Racetiger SL a M6 Mantra 100.

Od každého modelu bude k dispozici pouze 1 923 párů – proč 1 923? Hádejte! První část edice není na prodej, lyže bylo možné pouze vyhrát. Už brzy ale budou k dostání další ve vybraných prodejnách Völkl. A stojí za pozornost, protože to je bez nadsázky lyže investiční. Každý pár je unikát a nese plaketu s vyraženým výrobním číslem: tedy 1 až 1 923. Na desce vázání najdete logo 100 let a na skluznici podpisy všech lidí, kteří se na jejich výrobě podíleli. Přesně řečeno, podpisy dokumentují, kolik výrobních kroků s lidským faktorem je k vyrobení lyže zapotřebí – více než 125.

U nás v AVEX SKI můžete zakoupit model: Racetiger SL 100 Years LTD Edition za 25 990 Kč

Völkl slaví se slalomkou Racetiger SL úspěchy již více než 50 let. I design lyží z edice 100 let připomíná legendární design zebry, který vzbudil rozruch ve světě designu v roce 1967 – přestože, jak to bývá, než se stala hitem, sklidil posměch. Racetiger SL má nejradikálnější rádius v celé kolekci, takže kdo milujete krátké poloměry zatáček, nemusíte mít lyži jenom na výstavce.

Podívat se v e-shopu