Kam na zimní dovolenou s dětmi? Schladming nezklame!

Uvažujete, kam letos vyrazíte na zimní dovolenou? Zkuste region Schladming-Dachstein ve Štýrsku. Apartmány Alpine Living v Haus/Schladming jsou sázkou na jistotu. Nabízejí luxusní ubytování přímo na sjezdovce, vyhřívanou lyžárnu i saunu. Učarují každému, kdo nechce ztrácet čas zbytečným přejížděním z místa na místo. Z apartmánů Alpine Living vyrazíte na svah rovnou z lyžárny!

Apartmány Alpine Living jsou na zimní sezonu skvěle připraveny. Velká modernizace vybavení zaručuje ještě vyšší komfort než doposud. Apartmány jsou pro 4 osoby, nejmenší má rozlohu 42 m2, největší 56 m2. Všechny disponují terasou s výhledem na hory, vybavenou kuchyní, privátní finskou saunou, pračkou i bezplatným připojením Wi-Fi. Samozřejmostí je podzemní garážové stání či vyhřívaná lyžárna. Vše odpovídá standardu ****. Z apartmánů je k dispozici 123 km sjezdovek v propojených lyžařských střediscích Hauser Kaibling – Planai – Hochwurzen – Reiteralm.

Lyžařská sezona zde trvá od listopadu do konce dubna. Schladming je každoročně pořadatelem světového poháru a již 2x zde bylo Mistrovství světa v alpském lyžování. Na své si zde přijdou také milovníci snowboardu, skialpiningu i freeridingu. Pro děti jsou k dispozici dětské parky. Středisko láká i na řadu aktivit od sáňkařské dráhy přes paragliding, snowtubing až po Dachstein Sky Walk. Obrovskou výhodou je snadná dostupnost z ČR.

Apartmány Alpine Living nabízejí skvělou příležitost i mimo zimní sezonu. Oblíbené jsou místní cyklostezky, ferraty, přírodní parky i zábavné atrakce pro děti.

To vše můžete zažít díky dovolené v apartmánech Alpine Living. Více informací a přehledný rezervační systém najdete na www.alpineliving.cz. Neváhejte a zarezervujte si termín pro vysněnou dovolenou. Od jedinečných zážitků vás dělí pouhé 4,5 hodiny cesty z Brna či Prahy.