Nové apartmány ve Velkých Karlovicích skýtají obrovské možnosti

Rekreační bašta Valašska, Velké Karlovice, se rozrostla o nové špičkové apartmány Haferky. Výjimečné je činí ideální poloha v křižovatce veškerého dění obce i nabídka služeb. Pokud máte rádi aktivní dovolenou, Haferky si zamilujete. Nabízí totiž dokonalý koktejl luxusu, relaxace i sportovního vyžití.

Nové apartmány stojí v srdci Velkých Karlovic. Jde o chalupy, které i přes moderní ráz zapadají do valašské krajiny. Na Valašsko odkazuje i název Haferky, který je odvozený od slova hafery, což je valašský výraz pro borůvky. Uzavřený areál poskytuje dostatek soukromí. Každý nadstandardně vybavený apartmán má privátní finskou saunu, větší apartmány pak i vlastní vířivku.

Lepší místo pro trávení aktivní dovolené najdete jen těžko. Apartmány stojí přímo u běžecké stopy a ski areálu U Bambuchů, která měří 718 m. V areálu je i kratší sjezdovka (411 m) a dětský svah (250 m). Pouhých pět minut jízdy autem jsou i ski areály Kyčerka, Karolinka a Soláň. A za 20 minut dojedete do největšího lyžařského areálu na Moravě, Ski Bílá.

Apartmány Haferky se neomezují jen na zimu. Stojí totiž ve výchozím bodě turistických tras a přímo u páteřní cyklostezky. Navíc součástí areálu je jediné místní beach volejbalové hřiště. Hosté si mohou zahrát i florbal, basketbal, stolní tenis či šipky. Nadstandardně vybavená kolárna má i myčku na kola a díky dostatečnému počtu 203V zásuvek nezůstanou na holičkách ani majitelé elektrokol.

V apartmánech Haferky si užijete perfektní dovolenou. Více informací a přehledný rezervační systém najdete na www.haferky.cz. Neváhejte a zarezervujte si termín včas.