Kategorie zorníků lyžařských brýlí POC

Clarity Highly Intense

Pro váš maximální výkon na svahu jsou zde brýle vybavené skly Clarity Highly Intense, které přinášejí revoluční kontrast a ostrost pro závodníky a nadšence do rychlého lyžování.

Vyvinuté speciálně pro potřeby závodníků, skla Clarity Highly Intense poskytují nekompromisní výhled. Každý detail reliéfu sněhu je zvýrazněn, což vám umožňuje rychle a přesně volit optimální linii své jízdy. Tyto čočky jsou navrženy pro krátkodobé použití, aby vám během intenzivních závodních okamžiků poskytly nejlepší výkon.

Clarity Intense

Pro lyžaře, kteří neustupují ani před tou nejnepříznivější zimní přírodou, jsou zde brýle vybavené inovativními skly Clarity Intense. Tyto skla nabízejí extra zesílení kontrastu a intenzitu, která poskytuje optimální pomoc v závodních povětrnostních podmínkách.

Když se rozhodnete lyžovat bez ohledu na počasí, objektivy Clarity Intense se stávají vaší přirozenou volbou. Díky vyvážení celodenní použitelnosti s redukcí barev vám tyto čočky umožňují zachovat dostatečný kontrast a vidět každý detail sněhu. Navíc poskytují optimální úroveň řízení světla, což zajišťuje maximální pohodlí při celodenním nošení. 

Clarity Universal

Lyžařské brýle s čočkami Clarity Universal nabízejí univerzální řešení pro všechny podmínky na svahu. Jejich odstín šedé barvy je šetrnější k očím i po dlouhých hodinách nošení, což zaručuje větší pohodlí pro lyžování po celý den.

I když čočky Clarity Universal nabízejí komfortní nošení, poskytují mírně menší rozlišení a intenzitu ve srovnání s jinými typy čoček Clarity. Nicméně, pro lyžaře, kteří preferují kompromis mezi pohodlím a výkonem, jsou tyto brýle ideální volbou.

Konečná úprava čoček

Zrcadlový povlak na objektivu nás neodolatelně láká, avšak každý odstín zrcadla má svůj účel a každá barva vytváří odlišný dojem. Zrcátka odrazí světlo od vašich očí, sníží oslnění a zvýší vaše pohodlí. Barva odstínu má vliv na to, jaké vlnové délky jsou odráženy. Každý odstín zrcadla byl pečlivě vybrán tak, aby ladil s barvou čočky a poskytoval dokonalý vizuální zážitek.

Každý objektiv má také specifickou hodnotu VLT (viditelný přenos světla). Při výběru objektivu je důležité zvážit podmínky, ve kterých budete lyžovat, a vybrat odpovídající kategorii VLT. Vyšší hodnota VLT umožní průchod více světla, což je výhodné při zataženém počasí. Nižší hodnota VLT naopak blokuje více světla, což je vhodné při slunečném počasí.

Každá čočka je složena z několika vrstev a může obsahovat hydrofobní a oleofobní povlaky, stejně jako ochranu proti poškrábání a antireflexní úpravy, které pomáhají udržet čočku v perfektním stavu. Všechny lyžařské a snowboardové brýle POC jsou vybaveny dvojitými skly, přičemž vnější vrstva má tloušťku 1,8 mm pro zvýšenou ochranu. To zajišťuje, že čočky Clarity nejenže zlepšují vaši schopnost číst sníh, ale také poskytují vynikající ochranu před vnějšími vlivy.

Koupit sjezdové brýle