Nová lyžařská sezona se ponese ve zbrusu novém věrnostním programu. A zahájí ji výprodej

ZLÍN – Už 1. října bude ve zlínské lyžařské speciálce AVEX SKI zahájena nová zimní sezona a opět vypukne ve velkém stylu. Zákazníci se mohou těšit na zimní výprodej, ale především na zcela nový věrnostní program, díky kterému mohou zákazníci ušetřit nemalé peníze. Do AVEX SKI se zkrátka vyplatí vracet.

Velká výprodejová akce

Zatímco většina obchodů nabízí výprodej sortimentu až na konci sezony, v AVEX SKI výprodejem naopak odstartují novou sezonu. Velký výprodej zimního sortimentu z loňské sezony potrvá první dva říjnové týdny. Týkat se bude vybraného nového oblečení i lyží z loňského roku, ale také použitých lyží a lyžáků z půjčovny. Použité dětské lyže bude možné pořídit už od pětistovky.

„Chceme uvolnit prostor pro novou kolekci a také se už tradičně chystáme obnovit sortiment v půjčovně lyží, aby naši zákazníci měli opět novější vybavení,“ sdělila za AVEX SKI Adéla Běťáková. Slevy budou až 40 ٪.

Některé použité lyžařské vybavení bude možné pořídit i přes e-shop, ale kompletní nabídka bude k dispozici v kamenné prodejně.

Odměna za věrnost

První dva týdny v říjnu získají všichni zákazníci automaticky 10٪ slevu na servis lyží. V rámci nového věrnostního programu pak při vyzvednutí lyží ze servisu obdrží kód na další 10٪ slevu, kterou bude moci využít kdykoliv během sezony. „Chceme tak motivovat zákazníky k lepší péči o lyžařské vybavení. Provést servis před zimou je základ, ale je potřeba i během sezony ošetřit skluznici a nabrousit hrany, obzvláště pokud člověk lyžuje častěji,“ konstatoval Šperka.

Také v půjčovně obdrží zákazník po vrácení lyžařského setu 10٪ slevu na další zápůjčku. Pokud tedy člověk bude potřebovat během zimy znovu vyrazit třeba na víkend na lyže či běžky, zapůjčení vybavení ho vyjde levněji.

Sleva pro školy

Už tradičně kontaktuje AVEX SKI školy ve Zlíně a poskytne jim speciální kód, na základě kterého budou moci žáci i učitelé využít 10٪ slevu na servis a půjčovnu, kterou jistě ocení během školních lyžařských výcviků.

„Stačí, když se k nám žáci dostaví a předloží nám kód, který získají buď od svých třídních, tělocvikářů nebo vedení školy. Upozorňujeme však, že kód je pro nás klíčový, nemůžeme poskytnout školákům slevu jen tak na dobré slovo,“ upozornil Šperka.

Webová aplikace na fofr servis

Servis lyží je v AVEX SKI velmi rychlý, garantují zde připravené lyže do druhého dne. Komu se ale i tato doba bude zdát zdlouhavá, má letos možnost celý proces ještě zrychlit, a to díky nové webové aplikaci. Stačí si v rámci ní servis lyží objednat na určitou hodinu a perfektně připravené lyže si pak vyzvednout třeba už za 60 minut. Rychlost dodání bude záviset na aktuální situaci a především na včasném naplánování servisu.

„Pokud zákazník vyplní požadavek na servis třeba den či dva dopředu, má velkou šanci, že mu expresní servis schválíme a lyže mu skutečně připravíme takřka na počkání,“ dodal Šperka.

Ceny se nemění

A dobrá zpráva na konec. Ceník služeb se pro novu sezonu v AVEX SKI nemění. „Zdražování všeho okolo je podle nás více než dost. Proto jsme se rozhodli nechat platný loňský ceník,“ uzavřel Šperka.